СТРЕЛЦИ ПОДБАЦИЛИ

ПОРАЗ КАНАРИНАЦА ОД СЕЛЕКЦИЈЕ УАЕ

Нови Сад – У склопу припрема за дебитантску сезону међу прволигашима, фудбалери РФК Новог Сада 1921 поражени су минималним резултатом (0:1) од олимпијске репрезентације УАЕ, играчи до 23 године.
Гости су се представили као чврста екипа, бржа него што су навикли канаринци и то су искористили за гол одлуке два минуза пре краја.
Домаћини су били конкретнији у првом делу, али неколико прилика нису успели да искористе. Било је шанси и у наставку, али чврста одбрана гостију излазила је као победник.
Александар Радуновић, шеф стручног штаба канаринаца:
– Добра провера, атипична, а у нашем такмичењу неће нас чекати противници са овим стилом игре. Могли смо да вежбамо неке ствари које су нам битне. Био је добар интензитет и трчање, били смо ортанизовани у већем делу сусрета, али и промашивали из повољних ситуација. Казна је, међутим, стигла и изгубили смо минималним резултатом. Није лепо кад се губи, али генерално ствари иду у добром смеру. Видео сам неке појединости и биле су боље нето у претходном мечу, што је у овом моменту најважније.
РФК НОВИ САД 1921: Елесин, Н. Илић, Благојевић, Милошевић, Тричковић, Вукасовић, Каришић, Кокановић, Милосављев, Вујаклија, Вукмановић. Играли су још: Новић, Андрејевић, Владисављевић, Јовановић, Ј. Илић, Сердар, В. Илић, Влалукин, Пепић.

Фото: РФК НС-1921 

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!