СТРЕЛЦИ ВЕЋ РЕШЕТАЈУ

ИГРАЧИ РАДНИЧКОГ (СРЕМСКА МИТРОВИЦА) У ПУНОМ ПОГОНУ

Убедљивом победом у дуелу са имењаком из Шида (12:0), Раднички из Сремске Митровице успешно је одрадио и другу прпремну утакмицу. На отварању серије тестова, савладано је и Јединство из Старе Пазове (3:1), а већ сутра Митровчани ће одмерити снаге са ОФК Вршцем.

Тим из града на Сави тренира у СЦ ФС Србије у Старој Пазови, а Дејан Николић, шеф стручног штаба, истиче да је задовољан урађеним:

– У овом делу акценат је, пре свега, на физичкој спремни играча и за сада то добро делује. Победили смо два ривала, из нижих рангова, али резултати нам нису били примарни. Задовољан сам како су момци деловали на терену, поготово у тркачком делу. Добро подносе напор, као и временске услове који нису сјајни за игру – рекао је Дејан Николић.

За сада су, како каже искусни стручњак, повреде и болести заобишле играче, па је само неколико дана паузирао Прљевић. Сви верују да ће брзо бити у погону.

– Раднички има добре услове за тренажни процес и у свом граду, али пет дана у Старој Пазови добро ће да нам дође у смислу бољег упознавања. Важно је да проведемо заједно време, јер то ће ојачати тим. Максимално користимо све погодности СЦ ФСС, од теретане, до терена са вештачком травом.

Митровчани су за сутра заказали тест са Вршчанима, у Старој Пазови.

– Вршац има озбиљну екипу, као и ми, жели у плеј-оф, па можда и нешто више. Утакмица ће обострано бити добра провера, поновоће сви играчи добити шансу, а полако ћемо да састављамо

тим за наставак првенства. Потребна су нам још тројица новајлија на одређеним позицијама и мислим да ћемо спремно дочекати прво коло – каже Николић. 

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 26. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!