СЛАВКО ПЕТРОВИЋ, ТРЕНЕР СПАРТАКА ЗНА СА ЗМАЈЕВИМА

После војвођанског дербија и вредног бода, пред фудбалерима Спартака је нови изазов с Вождовцем на Градском стадиону у Суботици. Верују у табору са севера Бачке да ће уз много стрпљења и одличну игру на крају они бити тим који ће уписати три бода.
– Да нам је неко пре неколико недеља рекао да ћемо бити добро позиционирани као што смо тренутно, прихватили бисмо из прве – каже Славко Петровић (на слици), шеф струке Спартака.- После Војводине, која није примила гол у претходна три кола, сад нам долази Вождовац чија је мрежа, такође, мировала до сада. Ту смо и ми са једним примљеним из пенала, што говори да смо у ова три кола одрадили квалитетан посао, што се дефанзиве тиче. Нисмо били лоши ни у нападу, а кад се све сагледа само пет првих екипа на табели је дало више голова од нас. Верујем да ћемо временом постати још ефикаснији. Вождовац је подмлађена екипа и тешко даје голове, али још теже прима тако да је пред нама тежак задатак. Зато бисмо морали да имамо стрпљења и, надам се, наставићемо позитиван низ.
Филип Манојловић је био јунаку дуелу са Војводином, у претходном колу. Сјајним одбранама се истакао и допринео да се Голубови у Суботицу врате непоражени. Пред гостовање Змајева прижељкује још боље издање и нада се наставку позитивних резултата.
– Очекује нас тешка и борбена такмичарска утакмица. Међутим, ако будемо играли као у претходним мечевима верујем да нећемо имати никакав проблем. Битно је да у утакмицу уђемо мотивисано, договорено спроведемо у дело и остварићемо прижељкивано. После три кола смо добили на већем респекту у такмичењу и само би требало да наставимо у истом ритму. Вождовац је досад дао само гол, без примљеног што говори какав игра фудбал. И поред тога се надам да ћемо успети пронаћи решења за противничку одбрану и освојити бодове.

М. Новковић

Извор: http://www.zurnal.rs