ШТУРМОВ ПРЕОКРЕТ ЗА ОСАМ МИНУТА

ТУРНИР „КВАРНЕРСКА РИВИЈЕРА“

ВОЈВОДИНА – ШТУРМ 1:2 (1:0)

ЛАБИН – СТРЕЛЦИ: 1:0 Бошкан у 19, 1:1 Илић у 42, 1:2 Братшко у 50. минуту. СТАДИОН: Градски. ГЛЕДАЛАЦА: 100. СУДИЈА: Санди Орбанић. ПОМОЋНИЦИ: Петар Пејкуновић и Флоријан Белавић.

ВОЈВОДИНА: Јаковљевић, Хромиш, Kрачун, Чутовић, Павић, Kостадиновић, Стајки, Токин, Бошкан, Јањић, Јовановић. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: Ромић, Бутраковић, Брајић, Великић, Пиваш, Голијанин.

ШТУРМ: Тимот, Локер, Братшко, Бургер, Kраснићи, Јелец, Хрустан, Илић, Делија, Мустафић, Мариноуи. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: Шала, Волф, Пиркер, Хеусерер, Шрагл, Јаук, Сука, Шоп, Вајнер-Пучер.

У другом мечу на 68. међународном турниру „Kварнерска Ривијера“, кадети Војводине поражени су од Штурма из Граца. Предност „лалама“ донео је Бошкан, након лоше интервенције голмана Тимота. Могао је Стајки недуго затим да дуплира вођство, али у ситуацији „један на један“ његову намеру чувар мреже Аустријанаца је прозрео. У наставку сусрета Шутрм је за осам минута преокренуо резултат. Дефанзивци Војводине нису се најбоље снашли, а то су искористили Илић и Братшко. Имао је наш представник још две велике прилике преко Стајкија и Јањића, али су се играчи у белим дресовима успешно одбранили. У другом мечу Динамо је минималним резултатом победио Марибор. Следећу утакмицу Војводина игра у петак од 18. часова са Загребачким Динамом.

ФОТО: Денис Стајки, кадет Војводине

Погледајте билтен турнира (ПДФ)

 

 

Извор: http://omladinskeligesrbije.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 02. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!