Након пораза у Новом Пазару фудбалери Спартака Ждрепчеве крви ће у суботу 3. септембра одиграти утакмицу 9. кола против екипе Напретка. Утамица на Градском стадиону почиње у 20:00 часова.

Предстојећи меч најавио је шеф струке Суботичана Славко ПретровићНаш следећи противник је у прошлој утакмици успео да оствари своју прву победу, тако да сигурно долазе са великим амбицијама у Суботицу. Ми имамо масивне проблеме, јер после утакмице у Новом Пазару се чак десет играча пожалило на стомачне проблеме као и комплетан стручни штаб. Међутим, не тражимо никакве изговоре и све ћемо покушати да освојимо три бода. Показали смо да је Суботица неосвојива тврђава и надам се да ће тако остати и поле ове утакмице.

Првотимац Стефан Филиповић напомиње да је Напредак у узрасној путањи по питању форме. – Напредак је нешто лошије стартовао, међутим сведоци смо да су подизали ниво игре из утакмице у утакмицу. Долазе са дозом самопоуздања након победе у прошлом колу. Што се нас тиче, ми смо изгубили у Пазару са 2:0, међутим уколико испоштујемо оно што од нас тражи шеф струке верујем да можемо остварити позитиван резултат.