СУБОТИЧАНИ ДОЧЕКУЈУ KОЛУБАРУ (ВИДЕО)

Пред фудбалерима Спартак Ждрепчеве крви налази се још једна важна утакмица. У оквиру 35. кола Линглонг Супер лиге Србије на Градском стадиону у Суботици у недељу 8. маја дочекују екипу Kолубаре. Почетак утакмице је у 17:00 часова.

Пре месец дана ова два тима су одиграли меч у Суботици у оквиру 30. кола који је обиловао головима и резултатским узбуђењима. Гости су прво полувреме завршили у своју корист од 1:0 након чега је Спартак стигао до преокрета и водства од 3:1. Kолубара је поравнала и била надомак освајању бода, али је Тошевски у последњим тренуцима меча из слободног ударца са око 20 метара погодио за 4:3.

Предстојећи сусрета најавио је шеф стручног штаба Славко Петровић – Поново је испред нас јако важна утакмица можда и прекретница до краја првенства. Ако се неке ствари поклопе могла би бити и кључна. Моја екипа мора покушати све да бодови остану у Суботици. Имамо малих кадровских проблема, Николић има бол у колену те није тренирао ове недеље, очекујем да ће се данас прикључити екипи и сутра бити у саставу. Проблем је имао и Филиповић који је добио јак ударац у бутину у последењем мечу, међутим он се јуче тренирао и биће спреман. Очекујем да се опорави и Видаковић. Изговора нема, ми морамо све покушати да дођемо до нова три бода и уђемо у мало мирније воде.

Првотимац Стефан Филиповић очекује поново тежак дуел против Kолубаре. – Претходна утакмица против Kолубаре је била јако тешка, пуно су нас намучили и не очекујем да ће сутра бити ништа лакше. Ми се окрећемо себи, добро смо тренирали протекле недеље и уколико испунимо све захтеве шефа верујем да ћемо се радовати позитивноим резултату.

 

 

Извор: https://www.fkspartak.com/

 

ОБЈАВЉЕНО: 07. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!