СУБОТИЧАНИ МОТИВИСАНИ

ПОБЕДА ЗА ЛЕП КРАЈ

С партака ће данас пред својом публиком против ИМТ-а спустити завесу на такмичарску годину. Екипа са крајњег севера је одавно ван опасне зоне, и без обзира што меч са, „Трактористима“ нема ту врсту такмичарског значаја за данашњег домаћина, обавеза и мотивација да се од сезоне 2023/24 опрости на најбољи могући начин се не доводи у питање.

– Последња утакмица у првенству носи специфичну тежину, имамо жељу да такмичење завршимо на најбољи начин – победом. Радује ме добра атмосфера на тренинзима. Иако је крај сезоне, момци су јако мотивисани. Лепо је то видети, сви желе да играју, што је свакако добар показатељ – каже Милош Крушчић, шеф стручног штаба Суботичана.

Голубови су у сезони на измаку планирали да играју у плеј-офу. Резултати су се стабилизовали тек доласком Крушчића на клупу. После свега виђеног, прва позиција на плеј-аут табели се не доживљава као неуспех.

– Спремни дочекујемо меч, осим Огњена Мудринског који је имао лакше здравствене проблеме, сви су у комбинацији за тим, враћа се и Лукић, после суспензије због жутих картона. ИМТ је фина екипа, полетна, лагана. Новобеограђанима је меч од огромног значаја, али морамо да гледамо себе. Очекујем добру утакмицу као што су биле све до сада, поготову оне које смо играли кући – поручио је Крушчић.

М. Ч.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!