СУБОТИЧАНИ ПОЧИЊУ СЕЗОНУ У ЛУЧАНИМА (ВИДЕО)

Фудбалери Спартак Ждрепчеве крви у првом колу новог првенства гостују у Лучанима где их дочекује екипа Младости. Утакмица се игра у суботу 9. јула са почетком од 20:00 часова.

Шеф стручног штаба Славко Петровић осврнуо се прво на припреме и прелазни рок – у овом прелазном року смо направили један велики рез што се тиче екипе. Од краја априла месеца напустило нас је девет играча и са три који су били на позајмици смо раскинули уговор. Ти играчи су постигли скоро половину голова у прошлом првенству од укупног броја датих голова, тачније 21 од укупно 45 постигнутих. Довели смо шест играча од којих три искусна и тројицу младих са великом перспективом. У току припремног периода одрадили смо 52 тренинга и одрадили 5 пријатељских утакмица уз четири победе и један нерешен исход. За моје екипе није ово каратктеристично јер ја у припемном периоду не гледам на резултат већ да се одраде задаци. Четири пута смо играли на нулу што није буило карактеристично за Спартак јер смо спадали у екипе које примају пуно голова. То само показује да се пуно боље ради у дефанзиви.

Након кратке анализе урађеног на припрема, Петровић се окренуо првом колу. – Интересантно је да првенство почињемо против екипе Младости са којом смо завршили прошлу сезону. Мислим да имамо велику шансу да се реванширамо за пораз од 2:0 из меча у којем су нас фудбалски надиграли. Имамо два играча који су повређени још од прошле сезоне, Тошески и Видовић а сигурно да међу путницима за Лучане неће бити ни Виторовић кој итреба следеће недеље да крене са тренинзима. У прелазном року смо испунили очекивања, играчи су долазили током припрема. Само тројица су одрадили целе припреме а било би их и више да нисмо имали проблема са стомачним вирусом на Златибору. Мислим да последњи меч у прошлој сезони мора бити додатна мотивација за нас. Многи су нас прогласили да смо кандидати за испадање а то је исто мотив играчима да се докажу и покажу да ми нисмо та екипа.

Никола Срећковић, нови капитен плавих голубова, надовезао се на шефа – Веома брзо је стигла нова сезона. Почињемо у Лучанима против екипе Младости која је задржала костур екипе. Очекује нас тешка утакмица, али очекујем да ћемо заиграти боље у односу на наш последњи меч. Ако испунимо циљеве Стручног штаба верујем да можемо остварити позитиван резултат.

 

 

Извор: https://www.fkspartak.com/

ОБЈАВЉЕНО: 08. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!