СУДБИНУ ИНЂИЈЕ КРОЈИ ЈЕДИНСТВО!

ЈОВАН ГОЛИЋ, ШЕФ СТРУКЕ, НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ЕЛИТЕ

Уочи старта три последње сезоне, челни људи Инђије, истицали су да је главни циљ пласман у највиши ранг, али нешто шкрипи, позиција која води до елитне сцене, упорно измиче.

Теоретске шансе да се успешно заврши ова сезона још постоје, али „зелени“ не зависе само од себе. На данашњем гостовању у Шапцу, победа се намеће сама по себи.

– Увек је тешко играти са Мачвом на њеном терену – каже Јован Голић, шеф стручног штаба.- У последње време резултати нам нису били сјајни на стадиону крај Саве и надамо се да је дошло време да ставимо тачку не лошу серију. Меч нам је важнији него домаћину, али то не треба да нас завара, Мачва увек добро игра код куће, има подршку навијача и имаће мотив да се покаже и добро одигра последњу утакмицу на домаћем терену.

Судбина прволигаша из сремске равнице је првенствено у рукама Убљана, јер имају највише амбиције и бодовну предност.

– Резултат нам је од огромне важности, више не одлучујемо сами о директном пласману у елиту, све зависи од Јединства. На нама је да преостале две утакмице одиграмо добро и освојимо шест бодова, па ћемо да видимо шта ће то да нам донесе. С друге стране, треће и четврто место и пласман у бараж нису теоретски обезбеђени. Већ у овом колу могло би да се реши питање директног пласмана, окршај Смедерева и Текстилца је, такође, важан за нас – истакао је Јован Голић.

Ј. Радисављевић

Извор:  http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!