СВЕ РЕШЕНО ДО ОДМОРА

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Спартак – Јавор 2:0 (2:0)

Терен поред магислрале. Стрелци: А С Ђурасовић у 14, Тодороски у 43. минуту.

СПАРТАК: Манојловић, Танасијевић, Бугарин, Виторовић, Бомћевић, А. С Ђурасовић, Тодороски, Мијић, Убипарип, Стајковић. Играли сујош: Миодраговић, Пањловић, Симин, Тошески.

ЈАВОР: Манојловић, Милетић, Илић, Скоко, Тојчић, Адамовић, Дакуре, Гојковић, Камбел, Босић, Ратковић. Играти су још: Нововић,Тепић, Јањић, Обрадовић, Копитовић, Петровић, Лео, Селенић, Долмамћ, Танко, Гигић.

Спартак је у другој контролној утакмици на Златибору одмерио снагу с Јавором и уписао победу од 2:0. Суботичанима је предност донео Алекса С. Ђурасовић, после сјајне акције у 14. минуту. Већу иницијативу Голубови су могли да крунишу и другим поготком на истеку пола сата игре, али је изостала прецизност у завршници. Финиш првог дела припао је Суботичанима, а Андреј Тодороски се побринуо да удвостручи предност. Ивањичани су у другом полувремену имали шансе, али их искористили. Спартак је пружио сјајну игру како у нападу, тако и у одбрани и победио. Суботичани су од почетка припрема одиграли четири утакмице и забележили три победе и нерешен резултат.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 06. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!