pinuppin up kzmosbetmostbet online1win slot

СВЕЧАНО ОТВОРЕН 41. МЕМОРИЈАЛ ,,СТЕВАН НЕШТИЦКИ“, ВОША ПОБЕДИЛА БОРАЦ

Данас је свечано отворен 41. меморијални турнир „Стеван Нештицки“.

Најре утакмицом између Војводине и бањалучког Борца и победом „старе даме“ резултатом 4:2 отворен је такмичарски део, а потом је на свечаној церемонији отварања председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић поздравио све присутне и учесницима пожелео срећу.

– Поштовани такмичари, поштовани ветерани, поштовани гости, добродошли у Нови Сад и у наш Фудбалски центар „Вујадин Бошков“. Пожелео бих вам да током ова три дана уживате у спортском надметању, да покажете фер-плеј и да остварите добре резултате, да научите да губите и да побеђујете, што је важно за развој сваког будућег и правог фудбалера. Желим да се такмичите и борите за трофеј, али да не тугујете у поразу, јер има и много других победа – поручио је председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић.

Под окриљем УЕФА, не постоји дуговечнији турнир од овог који ФК Војводина већ 41 годину организује у част свог члана прве шампионске генерације Стевана Нештицког. У име домаћина обратио се и капитен Вошине генерације 2007. Лазар Перановић.

– У име свих учесника турнира „Стеван Нештицки“ обећавам да ћемо се такмичити и поштовати у духу фер-плеја, за славу фудбала и за част и углед наших клубова – изјавио је Лазар Перановић.

Што се тиче првог дана такмичарског програма, Војводина је победила братски клуб Борац из Бањалуке резултатом 4:2. Стрелци за Војводину били су Чејовић, Божичић, Боровина и Перановић, док су за Борац погађали Мишић и Ћетковић.

Након свечаног отварања, у првој утакмици групе Б Партизан и Осијек ремизирали су резултатом 0:0.

Програм у наставку турнира:

Субота, 10. јун:

8:00 – Полагање венца
8:30 – Лудогорец – Војводина
9:45 – Партизан – Дебрецин
17:00 – Лудогорец – Борац
18:15 – Осијек – Дебрецин

Недеља, 11. јун:

8:00 – Утакмица за пето место
9:15 – Утакмица за треће место
10:30 – Финале
11:45 – Додела признања и свечано затварање

ОБЈАВЉЕНО: 09. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!

Go to Top