СВЕСТРАНА БРАЋА ШУШЊАР

ПЕРЛЕЖАНЕ ОСОКОЛИО ТРИЈУМФ ПРОТИВ КАРАЂОРЂЕВЧАНА

Војводина 1928 минималцем је славила у Банатом Карађорђеву и победа против Јединства, осоколила је играче и тренера Мирка Стокића. Гол Зорана Јешића, у финишу, донеоје тријумф и пласман на четврту позицију војвођанског „Истока”.

Перлежани имају једну од најбољих екипа у лиги и пласман не представља вредност тима. Већина првотимаца играла је у српсколигашком друштву и амбиције досежу више од „Истока”.

– Задовољан сам победом против Јединсгва, на његовом терену мало ко је дошао до плена. Нисмо под оптерећењем, код нас не постоји притисак и циљ је да будемо што ближе лидеру. Имамо тим који са свима може да се надиграва и уверен сам да је квалитет погона за највиши пласман. Бићу задовољан ако будемо трећи – рекао је Стокић.

Искуство неколицине играча, мора да каналише ка екипи.

– У погону је много искусних и њихов допринос резултатима је немерљив. Браћа Шушњар посебна су прича, Александар је одувек био дефанзивац, сад је десно крило. Његовог брата Милана пребацићу на крилну позицију. Долази нам Полет из Идвора и једини задатак је да освојимо бодове.

Александар Шушњар је инжењер пољопривреде, руководио је припремом земљишта за сетву соје и сунцокрета.

– Не треба ми тренинг, довољно је да сваког дана будем у атару. Кренули смо са сетвом, сваки дан дуго траје, али у Перлезу постоје рефлектори и сигнем натренинг. У фудбалу сам из љубави, ништа друго ме не занима. Имамо тим, атмосферу и уверен сам да ћемо победити и Полет – рекао је Александар Шушњар.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!