СВИТЛИЦА И ДУБАЈИЋ ДИРЕКТОРИ

Челни људи Инђије активно су радили на јачању спортског сектора и коначно су попунили одговорне позиције. За директора клуба именован је Станко Свитлица, некадашњи нападач Партизана, Чукаричког, Етникоса, Легије из Варшаве, Хановера и Висле (Краков). Копачке је окачио о клин 2010. године у Срему.

– Испред мене је упознавање са тренером, стручним штабом и играчима. Онда ћемо постепено, што се боље упознајемо, више ћемо једни другима да помажемо – истакао је Станко Свитлица.

Функција спортског директора, после одласка искусног Обрада Бошковића, поверена је младом Бојану Дубајићу, некадашњем нападачу, а пре него што се отиснуо на инострани сцену, играо је за Инђију.

– Драго ми је да сам поново у клубу, јер сам на овом терену давно дебитовао. Ту сам да помогнем клубу у остварењу циљева – истакао је Бојан Дубајић.

Инђија, после деветог кола, заузима пету позицију, постигла је осам, а примила девет голова што није у складу са очекивањима. Два пута је прволигашу из сремске равнице за педаљ измакао пласман на елитну сцену, а челни људи клуба нису променили амбиције. После три кола без тријумфа, победа у дуелу са новајлијом Текстилцем подигла је адреналин, а за викенд је на реду гостовање Металцу, на врућем терену у Горњем Милановщ.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 06. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!