ТАЧКА БАЧАНИНА

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Раднички (СМ) – Раднички (НБ) 2:0 (1:0)

Сремска Митровща – Агропапук арена. Гледалаца: 70. Судија: Милош Неговановић (Сремска Митровица). Стрелци: Ђорђевић у 32, Бачанин у 64. минуту.

РАДНИЧКИ (СМ): Драгићевић, Грбовић, Спасојевић, Игњатовић, Миодраговић, Ивић, Ђ. Петровић, В. Петровић, С. Илић, Ристовић, Ђорђевић
Играли су још: Протић, Исаиловић, Милинковић, Гајић, Милицановић, В. Илић, Стевановић, Вујић, М. Илић, Бачанин.

РАДНИЧКИ (НБ): Чубраковић, Матејевић, Брежанчић, Ђокић, Пешић, Којић, Гулан, Нурезини, Марјановић, Ђорђевић, Гордић. Играли су још: Лазаревић, Ихарош, Ћурчић, Ахметовић, Лукић, Величковић, Глушчевић, Обрадовић, Максимовић, Секулић.

У пријатељском одмеравању снага прволигаша, домаћини су надиграли мајсторе – 2:0. Први су припретили гости, играо се осми минут када је са 20 метара лукаво шутирао Ђорђевић, али чувар мреже Митровчана избацио је лопту у корнер. У јеку благе иницијативе „мајстора”, домаћин је повео, Крста Ђорђевић искористио је грешку одбране, дошао до лопте, обишао Чубраковића и рутински погодио мрежу.
Митровчани су у другом полувремену били опаснији, агилни Ристовић стављао је на муке одбрану Новобеограђана, разиграо се и Владимир Петровић после чијег центаршута се у прилици нашао Ђорђевић, али ударац главом завршио је преко гола.
Одолевали су гости све до 64. минута, Вујић је упослио Милинковића у казненом простору, а искусни везиста одложио је лопту до Бачанина који је преварио чувара и са седам метара рутински погодио – 2:0. Могао је Урош Гајић да постигне и трећи гол, али Лазаревић је одлично реаговао и спречио убедљив пораз. Имали су и гости шансе, пре  свих Обрадовић и Секулић, али недостајало је концентрације у завршници, па је мрежа иза Драгићевића остала нетакнута.

С. Б.

ФОТО: Раднички СМ

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 12. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!