ТАЧКА НА НАЈУСПЕШНИЈУ СЕЗОНУ У ИСТОРИЈИ

НЕКА ЗА КРАЈ БУДЕ – ПОБЕДА!
 
Биће то дан који ће златним словима бити уписан у историјским алманасима Панчева. Дан када ће Фудбалски клуб Железничар полетети у – бесмртност!
И шта год да се деси, шта год да се прича, историју нико не може да промени.
Заувек ће остати уписано да је у сезони 2022/2023 Жеља остварио највећи успех од када се фудбал игра на овим просторима и пласирао се у најјачи ранг српског фудбала.
Један и једини – Железничар!
У суботу, 27. маја, у „зеленој оази“ гостоваће Јединство из Уба и не треба сумњати да ће то бити прави празник спорта, светковина фудбала…
Иако је пласман у елиту обезбедио три кола пре краја, Железничар жели да се од својих навијача опрости на најлепши начин – победом.
Хвала вам свима што сте дошли на последњу конференцију у овој сезони којом желимо да најавимо меч последњег кола против Јединства. Најпре бих желео, као човек, као Панчевац и као председник клуба да се захвалим свима који су нас подржавали, а њих је заиста много. Уз ужичку Слободу, ОФК Вршац и Железничар су најгледанији тимови у Првој лиги Србије, што је још један показатељ да јужни Банат воли фудбал. Циљ који смо остварили, односно пласман Железничара у Суперлигу тако се показао као пун погодак. Хвала свим људима из региона, јер нам је њихова подршка заиста много значила. Позивам све љубитеље спорта да у суботу у 17.30 дођу на Спортски центар Младост и да поздраве стручни штаб и момке који су остварили највећи успех панчевачког фудбала и један од највећих спортских успеха, али и да нам помогну да сезону завршимо победом – рекао је данас председник Железничара Зоран Наунковић на конференцији за новинаре.
 
Уопште не треба сумњати да ће тако и бити. Да ће трибине бити испуњене и да ће Панчево поново бити обојено у беле боје свог Жеље.
– Знамо да нас очекује тешка утакмица, јер је Јединство одличан противник који ће борити за четврто место и пласман у бараж, али исто тако смо свесни да играмо пред својом публиком и да ћемо дати све од себе да се од наших навијача опростимо победом. Позивам све да дођу у нашу „зелену оазу“ и да уз добар резултат прославимо историјски успех – додао је један од најбољих Жељиних фудбалера Лука Петровић.
 
У суботу, од 17.30, цео град биће један тим – Железничар!
Треба бити сведок историје…
 
ОБЈАВЉЕНО: 26. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!