ТАСИЋ ЗАДУЖИО ДРЕС

ВРШАЧКИ ПРВОЛИГАШ ДОВЕО ДОСКОРАШЊЕГ ДЕФАНЗИВЦА ИМТ-А

ОФК Вршац је првог радног дана после повратка из Међугорја представио последње појачање. Никола Тасић, искусни дефанзивац и рођени Београђанин, задужио је опрему и јавио се Ненаду Мијаиловићу, шефу стручног штаба.
Тасић је прошао комплетну школу Партизана, прво сениорско искуство у овој Првој лиги стекао је у Динаму из Врања, а као позајмљени играч Јавора, био је у Балкану из Миријева у Српској лиги Београд, док је у овој конкуренцији носио дресове Чукаричког, Радничког (Нова Пазова), Железника, Слободе из Ужица и Јагодине. Интернационално искуство стекао је у Казахастану, у дресу Кил зижара, као и у Узбекистану у екипи Навбахор.
У Супер лиги Србије, играо је за Борац из Чачка, био је члан ОФК Жаркова, Бродарца и, коначно, ИМТ-а.
– Имао сам неколико понуда за наставак каријере, али после разговора са људима из ОФК Вршца брзо сам се одлучио. Видео сам како је клуб организован, о каквој се екипи ради, како је вођена и убеђен сам да ћу успети да се наметнем. Вршац има високе амбиције, мени то савршено одговара, имам искуство играња под притиском, када је у свакој утакмици победа императив. Надам се да ћу се брзо уклопити и адаптирати на нову средину.
Тасић је оценио да је Прва лига Србије захтеван ранг такмичења, да су све екипе квалитетне, разлика је у нијансама.
– Много је добрих играча у овој конкуренцији, ту су повратници из иностранства, али и одлични суперлигашки фудбалери. Имао сам прилику да у ИМТ-у за саиграче имам таква имена као што су Ален Стевановић, некадашњи члан Интера, и Урош Ћосић, првотимац ЦСКА из Москве. За мене су Вршчани откровење јесење сезоне, мислим да је ИМТ против њих одиграо најтежи меч – истакао је прекаљени штопер.
Никола Тасић дебитоваће данас у припремној утакмици са Омладинцем из Нових Бановаца.

Б. Јосимов

ФОТО: ОФК Вршац

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 08. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!