ТЕКСТИЛАЦ НА СТАДИОНУ КРАЈ „СКРОБАРЕ“ ОПРАВДАО УЛОГУ ФАВОРИТА

У оквиру 20. кола Српске лиге група „Војводина“ екипа Текстилца из Оџака, на стадиону крај „Скробаре“, оправдала је улогу фаворита и приказаном игром заслужено славила против Радничког резултатом 0:3.

Повели су гости већ у 3. минуту, када је након фаула домаћих слободан ударац  извео Ђурић и након одличног центаршута пронашао Зекића који је погодио главом  за 0:1. У 21. минуту пробао је са 6 метара маказицама Зулфић, лопта се одбила до Шавије који је лопту послао иза леђа голмана домаћих Цвијетића за 0:2. Играч Текстилца Николић  опробао је шут са 16 метара, на лопту је утрчао расположени Шавија и повисио на 0:3 у 37. минуту.

У другом полувремену наставила се теренска иницијатива гостију, да би се након сат времена игре ослободили притиска фудбалери  Радничког, али упркос томе  није виђена ниједна озбиљна прилике до краја меча за оба тима..

У следећем колу фудбалери Радничког су слободни, затим 15. априла дочекују госте из Руме.

РАДНИЧКИ ЗРЕЊАНИН: Цвијетић, Јањатовић, Ковачевић, Јефтић, Росић, Маркоски, Косовић, Козић, Шемић, Бугарин и Квргић. Заменици игрча: Јовић, Марковић, Јоњев, Даничић, Вујовић, Драговић и Бранков.

ТЕКСТИЛАЦ: Браћ, Шишков, Марјановић, Давидовић, Зулфић, Шавија, Ђурић,  Луковић, Веселиновић, Николић и Зекић. Заменици играча: Студен, Чирић, Димковић, Станковић, Плавшић, Влаисављевић и Шормаз.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 01. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!