ТЕКСТИЛАЦ ОСЛАБЉЕН У ДЕРБИЈУ СА РОМАНТИЧАРИМА

БЕЗ СТАНКОВИЋА, СРЕДОЈЕВИЋА… 

Играчи Текстилца наставили су са серијом успеха, у Ужицу су савладали ГФК Слободу, головима Зулфића и Марјановића

Била је ово друга радост на страни, док су првенац изборили у петом колу са Радничким (НБ). Када се томе дода и шест победа пред својим симпатизерима и четири ремија, играчи Бранка Мирјачића, шефа струке, после 16 утакмица имају на конту 28 бодова, што је мало ко могао да предвиди на почетку сезону.

– На почетку меча у Ужицу постигли смо гол, а у 25. минуту удвостручили смо предност. Голови су дошли као плод добрих акција, ту предност смо сачували. Домаћини су и поред пораза показали квалитет. Постали смо такмичарска екипа и у сваком тренутку знамо шта треба чинити, да бисмо дошли до позтивног резултата. Добили смо међутим, много жутих картона, тако да тројица стандардних неће моћи да играју у дербију – каже Мирјачић.

Стара Карабурма биће данас поприштр занимљивог надметања, водећи ОФК Београд имаће за ривале другопласирани Текстилац.

– Нема сумње да су „романтичари“ фаворити. Били су до прошле недеље без пораза, али остали су без бодова у против Металца. Извесно је да ће у сусрету са јаким мотивом, да евентуалном победом поправе горку пилулу у Горњем Милановцу. Београђани су постигли највише голова, док ми имамо најбољу одбрану. Биће интересантно видети ко ће из ове утакмще изаћи као победник, сјајан напад или чврста одбрана. Изостаће Станковић, Средојевић и Васић, али имамо много играча на клупи, па верујем да ће оправдаш поверење. У дерби улазимо са жељом да пружимо што бољу игру и остваримо повољан резултат – каже Мирјачић.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 22. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!