ТЕКСТИЛАЦ У УСПОНУ ФОРМЕ ЧЕКА РАДНИЧКИ (СМ)

МИРЈАЧИЋ ТРАЖИ ОПРЕЗ

Играче Текстилца, на Градском стадиону, очекује још један озбиљан противник. Раднички из Сремске Митровице и поред пораза у прошлом колу није се одрекао плеј-офа и баража за попуну Супер лиге.

Никола Марјановић, капитен, и саиграчи, добрим играма и резултатима у протеклих шест пролећних кола све више се намећу као најозбиљнији кандидати да се, уз недостижни ОФК Београд, директно домогну елите.

Бранко Мирјачић, шеф струке, не воли да прича о циљу, увек напомиње да имајош много да се игра и да фудбалери морају да буду фокусирани на првог противника.

– Гледао сам утакмицу Митровчана у прошлом колу са ОФК Београдом и упркос неуспеху оставили су добар утисак, то нећемо да схватимо лако. Остало је још једанаест утакмица до краја и извесно је да се Митровчани нису одрекли циљева. Играмо добро, што показују и резултати, подршка навијача нам је значајна, па морамо да преузмемо и улогу фаворита. Момци су спремни и учиниће све у границама спортског надметања, да освојимо нове бодове. Неће бити лако, али навикли смо да играмо под психолошким оптерећењем и императивом да морамо да победимо. Надам се лепом времену и снажној подршци симпатизера – каже Бранко Мирјачић.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 30. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!