ТЕЛЕОПТИК – ИНЂИЈА 0:0

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Телеоптик – Инђија 0:0

СЦ Партизан-Телеоптик. Гледалаца: 50. Судија: Козамара.

ТЕЛЕОПТИК: Михајловић, Тривић, У. Петровић, Цветојевић, Радојевић, Станковић, Ђ. Петровић, Боровић, Лекић, Кнежевић, Миладиновић. Играли су још: Љубановић, Исаиловић, Богосављевић, М. Чермељ, Морачанин, М. Ђорђевић, Петрушић, Симовић, Тешановић, Стаменковић.

ИНЂИЈА: Велимировић, Кукољ, Мијаиловић, Ђоковић, Вуковић, М. Јањић, Десанчић, Маричић, Поповић, С. Стојановић, Ђорђевић.

Играли су још: Тасић, Врбић, Тешић, Гајиловић, Чутовић, Абрамушић, М. Стојановић, Којић, Грбовић, Митровић, Суботић.

На генералном тесту уочи наставка трке за бодове, Инђија је у уводних 15 минута контролисала дешавања на терену,а прву прилику имао је Јањић, средином првог дела није био прецизан.

Само пет минута пре краја првог дела, савезник Партизанових беба била јепречка после ударца Маричића са осам метара. Урош Кнежевић, један од најбољих појединаца у редовима Телеоптика, није реализовао прилику маказицама.

Од старта другог полувремена Зелени су заиграли на све или ништа. Истицао је 55. минут када је Вуковић лепо центрирао, лопта је стигла до Стојановића који је главом тукао право у чувара мреже Телеоптика. Пет минута касније, Грбовић је уздрмао спољни део мреже, а прилику да обезбеди вођство прокоцкао је и Десанчић, у 63. минуту шутирао је преко гола. Неколико минута касније голман Телеоптика избацио је лопту у корнер после ударца Маричића.

У 70. минуту Телеоптик је оштећен за гол. Погодио је Лекић, али сигнализирана је офсајд позиција. У последњих десет минута шансе које су имали оптичари Симовић и Петрушић отишле су у ветар.

– Добра провера, у првом полувремену изгледали смо како би требало у првенству, осим неискоришћених шанси осталим елементима могу да будем задовољан. Друго полувреме било је теже – истакао је Јован Голић, шеф струке Инђије.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!