ТЕШКО БЕЗ БУЛАТА И ОБАДОВИЋА

СТАРОПАЗОВЧАНИ ДОЧЕКУЈУ ПАНЧЕВЦЕ

Са гостовања у бачкој равници, фудбалери Јединства (СП) вратили су се празних шака, иако би праведније било да су меч са ОФК Бачком завршили освајањем бода.

Паланчани су почетну иницијативу крунисали голом брзоногог Давида Пањка, после слободног ударца вешто се ослободио чувара, направио неколико корака и снажним ударцем погодио угао. Други гол домаћини су постигли после најстроже казне. Непотребним истрчавањем голман Предраг Јевтић, падом у ноге зауставио је Ракића, а искусни играч домаћина био је прецизан са беле тачке.

Судија је без двоумљења могао да покаже на белу тачку и на супротној страни, кад је 34. минуту недозвољеним стартом оборен офанзивни десни бек Немања Матовић, али пиштаљка је заћутала.

Пазовчани се нису предавали, убрзали су нападе, али касно су кориговали резултат голом младог резервисте Алексе Уремовића. Могао је у завршници да поново погоди мрежу, али после гужве у петерцу послао је лопту у руке доброг голмана Николе Грчића.

– Нисмо се представили на очекиваном нивоу, како је то било у Белегишу – каже Милан Вујасин, шеф струке Јединства. Били смо без поузданог дефанзивца Булата и везисте Обадовића, а и суботњи дуел са гостима из Панчева дочекујемо лишени помоћи првог стрелца Пађена и корисног Јеловића. Шансу ће поново добити млађани Уремовић (2004) и две године старији Обрадовић, верујем да ће је искористити.

Охрабрење је што се враћа Марко Булат и са Филипом Илићем, бившим играчем Динама представљаће бедем испред гола, као што је то било и на многим ранијим утакмицама.

М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 12. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!