ТЕШКО БЕЗ МОЈСИЛОВИЋА

ОФК КИКИНДА ОСВОЈИЛА БОД У ДУЕЛУ С КАБЕЛОМ

Кикинда – Праведним ремијем завршен је меч ОФК Кикинде и Кабела. Домаћини су повели са беле тачке, Новосађани су вршили притисак и изједначили минут пре одмора. У наставку су голмани по једанпут врхунски интервенисали и није било промене резултата, а поуздан је у одбрани севернобанатског српсколигаша био је Алекса Бељић.

– Желели смо тријумф код куће, док је и Кабел играо на победу. Били смо и ослабљени, поготово у одбрани, па је на крају нерешен резултат и најреалнији – каже Бељић.

Владимир Шпоња, шеф струке, задовољан је ремијем с обзиром на развој ситуације на терену.

– Ратнички смо одиграли са Кабелом, а много нам је недостајао Мојсиловић. Поред њега изостала су идвојица из категорије „бонуса” због црвених картона. Мењали смо формацију због тога и није баш све функционисало како треба у првом делу и поред вођства. У наставку сам извршио три замене, неке су биле изнуђене, па смо успоставили равнотежу. Остао је жал због промашаја Спаића у последњим тренуцима надокнаде, али можда би било и неправедно, Кабел је заслужио бод – каже Шпоња.

Следи гостовање Тиси у Адорјану.

– Поново ћемо бити ослабљени због картона, али навикли смо на проблеме и покушаћемо да пружимо максимум и наставимо низ без пораза и у петом мечу – јасан је Шпоња.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!