“ТЕШОВИЋ НАС ВРАТИО НА ПУТ”

Унео је позитивну енергију и вратио самопоуздање изгубљено у претходна четири меча – рекао је Божидар Благојевић

РФК Нови Сад прекинуо је серију од четири везана пораза, као гост је славио у градском дербију против Младост ГАТ-а. Одлилчну игру пружио је Божидар Благојевић, капитен Канаринаца са саиграчима у одбрани зауставио је Вукадиновића, Кокановића и Шушњара од којих је претила највећа опасност.

Млади штопер нагласио је да је ово била једна од најбољих игара екипе у овој сезони.

 – Доласком Дарка Тешовића на клупу све се променило, за кратко време вратио нас је на пут. Испунили смо договор из свлачионице и много нам значило што је био поред аут линије. Да је било тако и у дуелу са Смедеревцима, убеђен сам да би се и тај меч завршио повољно за нас. Унео је позитивну енергију и вратио самопоуздање изгубљено у претходна четири меча – рекао је Божидар Благојевић.

Капитен је одиграо одлично и било је приметно да је добро простудирао игру нападача Младост ГАТ-а.

 – Задовољан сам, али нисам сам све сам урадио, цела екипа одлично је играла, ово је тријумф колектива. Били смо бољи, поред гола одлуке, имали смо још две одличне прилике да стигнемо и до убедљивије победе. Млада екипа има велику жељу да покаже да не заслужује место на зачељу.

Победа је вратила наду би Канаринци могли да стигну до жељеног циља.

 – Не предајемо се тако лако. Остале су још четири утакмице до краја другог дела, а после тога још седам у доигравању све је могуће. Не смемо, међутим, да полетимо после овог тријумфа, морамо да останемо чврсто на земљи. Наша жеља да изборимо опстанак добро је позната и даћемо све од себе да тако и буде.

На реду је дуел са Вршчанима на стадиону у Челареву.

– Важно је да се добро спремимо за меч, дошло је време да вежемо две победе и да предамо фењер неком другом. Не желимо да претимо, али против Младост ГАТ-а видели смо да можемо да игрмао са свим ривалима. Потребно је само да пружимо максимум – рекао је Благојевић.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 27. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!