ТЕШОВИЋУ И РЕМИ ПО МЕРИ

РАДНИЧКИ (СМ) ДОНЕО БОД ИЗ НОВОГ САДА

Фудбалери Младости ГАТ и Радничког (Сремска Митровица), ремизирали су на премијери у Новом Саду – 1:1. Оба гола виђена су удругом делу, Балабановић је погодио мрежу гостију у 62. минуту, да би Исаиловић, десет минута касније, обезбедио бод.

Дарко Тешовић, шеф струке Радничког, нагласио је да је публика на ГАТ арени имала прилику да види борбену утакмицу, али да терен у лошем стању није дозоволио да се игра леп фудбал.

– Прва утакмица донела нам је бод. Генерално сам задовољан, иако смо имали добре шансе да се вратимо с пленом. Током утакмице очекивали смо невреме, али пала је само киша и додатно је допринела да већ натопљен терен буде још незгоднији за игру. Публика је присуствовала борбеној, али не и лепој утакмици. у Момци су показали изузетно залагање и жељу, па немам шта да им замерим. Играли смо колико су нам противник и терен дозволили и реми је, можда, и најреалнији исход – каже Тешовић.

Младост је повела, али Раднички је брзо надокнадио заостатак.

– Последњњх 15 минута имали смо иницијативу, креирали неколико лепих акција и шанси, али нисмо их искористили. Важно је, ипак, да смо стартовали позитивним резултатом – рекао је Дарко Тешовић.

Д Т.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 09. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!