ТЕЖАК ИСПИТ КРАЈ ДУНАВА

Играчи Текстилца наставили су са добрим играма и резултатима, на плећа су положили и Раднички из Сремске Митровице. У размаку од 21. до 28. минута постигли су три гола и практично одлучили исход дуела.

Оџачанису очекивали да ће се учврстити на другом месту, али пратиоци, Инђија и Смедерево 1924, победили су као гости Колубару и ОФК Београд. Тако се додатно закомпликовала ситуација у врху, а треба придодати и Јединство које из другог плана чека прилику у преосталих десет утакмица.

Играч утакмице био је снажни нападач Никола Коџић, начео је мрежу иза Милоша Остојића, капитена гостију. Погодак је уследио после добре асистенције Мирослава Марковића. Убрзо су голове постигли Давидовић и Марковић и ту више није било дилеме око исхода.

– Очекивали смо тешку утакмицу, јер су Митровчани показали да имају добру екипу. Рано смо, међутим, постигли голове, па после тога није више било неизвесности. Мало смо опуштеније ушли у други део, па је уследила казна, али брзо смо се средили и головима Принца и Зличића стекли смо велику предност, док су, у последњем минуту гости само ублажили пораз – каже Коџић.

Оџачане, данас, очекује још један дерби, јер Смедеревци не одустају од борбе за друго место и директан пласман у Супер лигу.

– Немамо дилему да ће ово бити још један тежак меч. Оклопницима је форма у узлазној путањи и настојаће да искористе предност терена и да нам се што више приближе. Играју тврдо, на резултат, али имамо јасан циљ да наставимо успешну серију. Орни смо да пружимо све од себе и остваримо добар резултат, а бићемо и у јаком саставу. Играмо стално са жељом да остваримо добар резултат, па се не оптерећујемо много психолошким притиском – јасан је Никола Коџић.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 03. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!