ТЕЖАК ИСПИТ У ШАЈКАШУ

Кикинда – Сви су предуслови постојали да севернобанатски српсколигаш сруши лидера из Руме, али гости су се спасили из пенала, изједначили су у првом минуту надокнаде. Улазак Дејана Ивановића (на слици) и Андреја Бенка на одмору, одмах
је донео предност ОФК Кикинди. За два минута Словен је био, боксерским речником, у конопцима.

– И у првом полувремену били смо очигледно бољи, то се видело кроз проток лопте и шансе, али недостајали су голови. На почетку другог дела, два брза гола кренули смо у одличном смеру,али пехови с повредама нису нас запбишли. После повреде Бенка, средином другог полувремена, настрадао је и Радовановић, завршио је у болници. Нисмо успели да издржимо, на крају смо били донекле задовољни резултатом, али остао је и помало горак укус – каже Ивановић.

Данас је на распореду сусрет у Шајкашу.

– Одмах смо се фокусирали на Борац. Очекујемо још једну тврду утакмицу каква је била и са Словеном, надамо се позитивном резултату као и јесенас у Кикинди. И поред свих невоља с повредама и силних тумбања на позицијама, ова екипа у континуитету држи висок ниво такмичарске форме од почетка сезоне – јасан је Ивановић.
И тренер Владимир Шпоња у први план ставио је жељу и вољу екипе:

– Словен има одличне појединце и тренере и врхунску организацију, није случајно лидер, а ми смо и против таквог противника показали висок ниво који нас краси током целог првенства. Иако смо били близу велике победе, понестало нам
је концентрације, али играчи су јунаци. Много бизарних повреда прати нас током пролећа, верујем да је мало екипа које би издржале са свим нашим проблемима, а данас у Шајкашу чека нас ново искушење. Борац има квалитет за бољи положај, поготово са тренером Филиповићем, подигао је агресивност и дисциплину – каже Шпоња.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 10. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!