ТЕЖАК ПОРАЗ КАБЕЛА (ВИДЕО)

Графичар наставља такмичење кроз плеј аут, а први противник био му је последњепласирани Kабел, који је овог пролећа изгубио свих 9 одиграних утакмица. Домаћи су меч отворили поготком у 4. минуту, Никола Митуљикић је асистирао Бурмазу, овај са 3-4 метра лопту лагано послао у мрежу.

Никола Стајић у 12. минуту пропушта лепу прилику да удвостручи предност, лопту је са свега 7-8 метара пребацио преко гола. У 14. минуту Бурмаз је узвратио асистенцију Николи Митуљикићу за 2:0. Овог пута улоге су биле промењене. Трећи гол за домаће је поново дело двојца Никола Митуљикић – Бурмаз, само што је овај пут центарфор Графичара главом лопту послао у гол у 31. минуту.
Kабел до прве добре прилике стиже у 38. минуту, Интернационалац из Русије у редовима гостију Мартинкевич је тукао главом са 6 метара, Манојловић интервенисао попут пантера. То је уједно било све од занимљивих детаља из првог периода игре.

Игра у наставку је доста незанимљива и без значајних дешавања све до 68. минута када је Бурмаз искористио неспоразум у одбрани гостију и постигао хет-трик. Само 3 минута касније Видић се нашао у идеалној позицији, али иако неометан лопту са десетак метара шаље високо изнад гола Kабела.

Потом се и Бачанин у 78. минуту нашао сам пред голом гостију, али је деконцентрисан и шутира право у голмана Барјактарова. У 80. минуту у казненом простору гостију је оборен Бачанин, исти играч је успешно извео казнени ударац.

Резултатом 5:0 је завршен овај дуел неравноправних ривала, а Графоси наредно коло иду у госте Бачкој, док Kабел дочекује Мачву.

ГРАФИЧАР – KАБЕЛ 5:0 (3:0)

СТАДИОН: Рајко Митић-југ вештачка трава. ГЛЕДАЛАЦА: 100. ГЛ.СУДИЈА: Јаковљевић Младен. ПОМ.СУДИЈЕ: Новаковић Илија и Јеремић Стефан. СТРЕЛЦИ: Бурмаз 4, 31. и 68, Н.Митуљикић 14. и Бачанин 81.мин (к.у.) (Графичар). ЖУТИ KАРТОНИ: Поњевић, Лековић и Ламбулић (Графичар).

ГРАФИЧАР: Манојловић, Петровић, Бурмаз, Васиљевић (Шишков), Н.Митуљикић (Видић), Ј.Митуљикић (Ламбулић), Поњевић, Н.Стајић, Бачанин, Лековић (Мркела), М.Стајић (Лазић).

KАБЕЛ: Барјактаров, Новаковић, Радмиловић, Мартинкевич (Јаковљевић), Kокановић, Kеркез (Пантић), Радић (Kачавенда), Павлица (Нијемчевић), Мирић (Стојановић), Пиус, Јеленковић.

 

 

Фото: Х. Д. Вујановић

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 15. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!