ТИСА – ЈЕДИНСТВО (СП) 2:1

СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“

ТИСА – ЈЕДИНСТВО (СП) 2:1 (2:1)

Адорјан – Стадион Тисе. Гледалаца 150. Судија: Кристијан Тодоровић (Вршац) 8. Стрелци: Шћеповић у првом и Костић у 38. за Тису, а Малиџан у 12. за Јединство. Жути картони: Славуљица, Јухик, Томић, Митровић, Золнајић, Крунц (Тиса), Играч, Накијевски, Којић (Јединство).

ТИСА: Стајковић 7,5, Пронек 7, Костић 7,5 (Ивандекић -), Виола 6,5 (Лекај 7), Славуљица 7,5, Јухик 7, Томишић 8, Шћеповић 7,5 (Крунц -), Томић 7, Митровић 7 (Цуцић -), Золнајић 7.

ЈЕДИНСТВО: Јевтић 7 (Милић 7), Булат 7, Малиџан 7,5 (Кнежевић -), Гавриловић 7,5, Миленковић 7,5, Матовић 7 Тривуновић 6,5 (Којић 6,5), Мирчетић 7 (Бобар 6,5), Играч 7 (Богићевић -), Пиплица 7, Накијевски 7.

Играч утакмице: Томишић

Тиса је повела из првог напада, Јован Митровић прошао је по левој страни и шутирао, голман Предраг Јевтић је одбранио, а одбијену лопту у мрежу је послао млади Веско Шћеповић. Мало касније ефектна акција гостију, Данило Миленковић упутио је лопту пред гол, где је на другој стативи за изједначење прецизан био Стефан Малиџан. У 27.минуту у прилици се нашао Лука Гавриловић, али Војин Стајковић је сигурно интервенисао. Вредан помена је и пројектил Славуљще, из прекида са 30 метара, а голман Јевтић избио је лопту у корнер. Ново вођство Тисе, у 39. минуту, на центаршут Стефана Томишића, ударцем главом обезбедио је Лука Костић. На почетку другог дела узбуђење пред оба гола. Лопту је после шута Гавриловића с напором у корнер скренуо Стајковић, а гол Миленковића из гужве поништен је због офсајда. На другој страни уследио је контранапад Тисе али гости су имали среће јер Лекај погодио пречку.

М. Митровић

 

 

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!