ТИСА – ОФК БАЧКА 2:1 (ВИДЕО)

СРПСКА ЛИГА “ВОЈВОДИНА“

ТИСА – ОФК БАЧКА 2:1 (2:1)

Адорјан – Стадион Тисе. Гледалаца 150. Судија:Душан Белић (Зре анин)7,5. Стрелци: Провчи у 13. Золнајићу 21. за Тису, а Вукановић у 4.минуту за Бачку. Жути картони: Стајковић, Томишић (Тиса), Вучетић и Јевтић (Бачка).

ТИСА: Стајковић 8, Пронек 8, Костић 7,5, Сласвуљица 7, јухик 7 (Цуцић -), Крунц 7 (Лекај 7), Томишић 7,5, Шћеповић 7 (Митровић 7), Томић 7, Провчи 7,5 (Виола 7), Золнајић 8.

БАЧКА: Грчић 7,5, 7,јаковљевић 7, Тасић 7, Анђелковић 7, Вукановић 7,5 (Петковић -), Влајков 7 (Растока 7), Гагић 7 (Трифуновић 7), Милијашевић 7,5, Игњатовић )) 7 (Бајић 6,5), Јевтић 7.

Играч утакмице: Пронек

ОФК Бачка на отварању сезоне на гостовању у Адорјану повела је у 4.минуту, када је Петар Вукановић после греше одбране домаће за тресао мрежу Војина Стајковића. Био је шок који је домаћа екипа креће на све или ништа и успева да начини преокрет. Најпре је данило Провчи одбијену лопту волеј ударцем послао у мрежу гостију из Бачке Паланке. Осам минута касније агилни Александар Золнајић после продора по левој страни погодио је горњи угао, што се испоставило као коначан резултат и освајање читавог плена за подмлађену екипу Тисе. Додуше имала је домаћа екипа више прилика и једну стативу али није успевала да повећа предност. Гости су у другом делу настојали да изборе повољнији резултат, угрожавајући гол Тисе са полудистанце и дистанце, међутим, сигуран је био голман Стајковић.

 

 

М. Митровић.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!