ТИСА ПРЕЈАKА ЗА СУБОТИЧАНЕ

У другом колу Футсал лиге Војводине, KМФ Тиса из Новог Бечеја, оправдала је улогу фаворита у дуелу са екипом Full Feel из Суботице.

У премијерној утакмици, пред својом публиком, Новобечејци су демонстрирали брзу и ефикасну игру, којој гости нису могли да парирају.

Истина у 4. минуту Давор Францишковић је довео госте у вођство, да би два минута касније Лазар Летић изједначио, чиме је отворио серију голова. Уследила је брзометна паљба стрелаца Тисе, којису за само четири минута (од 11. до 14), постигла пет голова, по два Миодраг Пеленгић и Чанад Хајду, а један Акош Месарош, да би се у последњем минуту првог дела утакмице у стрелце уписао и Небојша Ђукић.

После убедљивих 7:1 уследило је „одрађивање посла“ у наставку, када су постигнута само два гола, (Ђукић у 33 за Тису и Гаврић у 27 за госте).Овом победом Тиса је задржала водећу позицију, па ће улогу лидера, у трећем колу, бранити у Врбасу, где ће снаге одмерити са екипом Летећи Холанђанин, док екипа Full Deel у Суботици дочекује Хајдук из Kуле.

Тиса – Full Feel 8:2 (7:1)

Спортска хала Јединство. Гладалаца 70, Судије: Блажон (Рума), Попов (Зрењанин), Неговановић (Сремска Митровица). Стрелци: Летић у 6, Месарош 11, Пеленгић 11. и 13, Хајду у 13. и 14, Ђукић у 20. и 33. за Тису, а Францишковић у 4. и Гаврић у 27. минуту за госте.

Тиса: ЋУРЧИЋ, ИKРАШЕВ, ПЕЛЕНГИЋ, ЂУKИЋ, ДРАЖИЋ, Радосављев, Летић, Ж. Kобиљски, Месарош, Хајду, Остојић.

Full Feel: МИТРОВИЋ, K. KУЈУНЏИЋ, KОТАРАШ, ФРАНЦИШKОВИЋ, ГАВРИЋ, Седић, Ђуровић, М. Стојановић, Плавшић, С. Стојановић, М. Kујунџић.

Фото (КМФ Тиса): Стоје:Бошков (лекар), Ж. Kобиљски, Остојић, Мита Kобиљски (тренер), Дражић, Летић, Месарош, Божа Рашков (комесар за безбедност), Никола Блажин (председник), доле: Пеленгић, Ђукић, Ћурчић, Радосављев, Хајду, Икрашев

Аутор: Стеван Давидовић

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 05. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!