ТИСА – ПРВИ МАЈ 1:0 (ВИДЕО)

СРПСКА ЛИГА “ВОЈВОДИНА“

Тиса – Први мај 1:0 (0:0)

Адорјан – Гледалаца: 150. Судија: Немања Домазетоски (Панчево) 7. Стрелац: Костић у 83. минуту. Жути картони: Томишић, Свитић, Митровић (Тиса), Бобар, Грбовић, Јаћимовић и Божовић (Први мај).

ТИСА: Стајковић 7,5, Пронек 7, Костић 7 (Миликић -), Славуљица 7,5, Кнежевић 6 (Крмар 7),
Томишић 7, Јоветић 7,5, Свитић 7, Селић 6 (Дражић 7), Золнајић 6,5, Томић 6 (Митровић 7).

ПРВИ МАЈ: Вукмировић 7, Вучетић 7, Џибрић 7, Бобар 6,5, Шошкић 7, Грбовић 7,5, Угрица 7 (Цветковић -), Николић 7, Јаћимович 7,5, Алексић 7 (Божовић -), Вукановић 7 (Маринковић -).

Играч утакмице: Славуљица

Гости су пружили бољу игру у првом делу, алу нису успели да савладају голмана Тисе. Неколико пута запретили су Петар Шошкић и Милош Џибрић, али одбрана домаћина успела је да се одбрани.

Бранислав Булатовић екипу је освежио са тројицом играча, у 58.минуту атрактивне су биле маказице Петра Шошкића са 14 метара, али Војин Стајковић је одбранио. У наредном минуту узвратио је Јован Митровић, али на месту је био Бојан Вукмировић.

Гол одлуке, у 83. минуту, подигао је температуру до усијања. Митровић је проиграо Луку Костића који је погодио мрежу Румљана, али уследило је и незадовољство играча и вођства гостујућег тима. Румљани су сматрали да су оштећени јер је контранападу претходила ситуација у којој је један од играча Тисе у казненом простору играо руком, али пиштаљка судије Немање Домазетоског није се огласила.

 

 

М. Митровић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!