ТИСА – ЖЕЛЕЗНИЧАР 1:3

СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“ 

ТИСА – ЖЕЛЕЗНИЧАР 1:3 (0:2)

Адорјан – Стадион Тисе. Гледалаца: 100. Судија: Горан Тешановић (Србобран) 6. Стрелци: Швељо у 64. за Тису, а Ђокић у 19. (из једанаестерца), Воларевић у 20.и Месарош (аутогол) у 89. за Железничар. Жути картони: Месарош, Виола, Славуљица, Кудрић (Тиса), Матијевић, Јаћимовић (Железничар).

ТИСА: Војводић 6,5, Пронек 5,5, Месарош 6,5, Виола 7, Славуљица 6,5, Соковић 6, Костић 6, Крунц 6,5, Швељо 7, Торбица 6,5 (Лекај 6), Свитић 6,5.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Кривокућа 7, Сарачевић 7,5, Василић 6,5, (Бошњак 6,5), Матијевић 7 (Боснић -), Ђокић 8 (Качар -), Воларевић 7,5, Ивеља 7, Осман 7, Живановић 7, Јаћимовић 7 (Грковић -), Миљевић 7 (Трбовић 7).

Играч утакмице: Ђокић

У динамичном и борбеном надигравању Инђијци су славили, али поразу Тисе донекле су кумовале судије. Гости су повели из пенала, али прекршају за најстрожу казну претходила је ситуација која је мирисала на офсајд. Сигуран са беле тачке био је Славољуб Ђокић.

Већ у наредном минуту контранапад по левој страни а Димитрије Воларевић, са ивице шеснаестерца пројектилом је погодио угао.

Ђокић је, у 34 минуту, избио пред гол Тисе и шутирао под пречку, али је Вељко Војводић, лопту избацио у корнер.

У другом делу Тиса је више нападала настојећи да дође до повољнијег резултата. У 63. минуту набачену лопту са десне стране крај друге стативе Огњен Швељо је послао у мрежу.

Десет минута касније после контранапада опет прилика за Ђокића, али омео га је Драган Свитић и шутирао поред гола. Наде домаћина да би могао до бода покопане су у финишу кад је у налету тројице играча гостију Акош Месарош несрећно лопту скренуо у сопствену мрежу.

М. Митровић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!