ТИТУЛА ЈЕСЕЊЕГ ПРВАKА ЗАСЛУЖЕНО – САС ДОЖИВЕО МИНИМАЛАН ПОРАЗ ОД СПАРТАKА

Футсалери САС-а у последњем колу јесењег дела првенства, пред домаћом публиком у Kристалној дворани, дочекали су одличну екипу Спартака из Суботице и доживели први пораз у досадашњем току првенства резултатом 5:6. Без обзира на вечерашњи резултат САС је заслужено заузео прво место и прославио титулу јесењег првака Друге футсал лиге.

Голом Томића у 3. минуту гости долазе до вођства. Матић након јаког и прецизног шута десно искоса са 12 метара погађа супротан угао голмана гостију Бјелице за 1:1.

Гости у 14. минуту, опет преко Томића, долазе до вођства од 1:2. Играч Спартака Губеринић након одличног соло продора постиже погодак за 1:3 у 17. минуту. Пред сам крај првог полувремена Лучановић повисује на 1:4 за госте из Суботице.

На почетку другог полувремена, на асистенцију Силија, Губеринић постиже гол за 1:5. У 28. минуту Лојпур одлично проналази Делића који смањује на 2:5. Гости преко Целина, у 34. минуту, тресу мрежу Родића за 2:6, од тог тренутка екипа САС-а игра са играчем голманом и убрзо преко Шкорића смањује на 3:6. Аранитовић на другој стативи проиграва Матића који у 36. минуту погађа за 4:6. Вршили су играчи САС-а константан притисак на гол гостију и Аранитовић ефектно завршава акцију погодивши саме рашље голмана гостију за 5:6. У последњих 10 секунди имао је Раденковић прилику да изједначи, али лопта је завршила изнад гола за коначних 5:6 и први пораз екипе САС-а ове сезоне.

САС је јесењи првак са освојена 32 бода, 10 победа, две нерешене утакмице и једним поразом. Екипа Симе Батинице ове полусезоне постигла је 57, а примила 27 голова.

KФМ САС: Родић, Раденковић, Арантиновић, Шкорић, Новковић. Заменици играча:Поповић, Лојпур, Марковић, Панчић,Бачвански, Живанов, Шаренац, Матић и Делић.

Тренери: Миливој Сима Батиница и некадашњи репрезентативац у футсалу Милосавац Владимир.

СПАРТАK ГП: Бјелица, Лучановић, Губеринић, Сили, Томић. Заменици играча: Целин, Мијатовић, Спремо, Бурсач, Башић, Чичић и Станић.

 

 

Извор: https://www.zrklik.com/

ОБЈАВЉЕНО: 27. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!