ТО ЈЕ ТО! СРПСКИ ФУДБАЛ КАКАВ ЖЕЛИМО ДА ГЛЕДАМО (ФОТО)

Дуел ТСЦ-а и Црвене звезде у правом, европском амбијенту…

(Од извештача Моцарт Спорта из Бачке Тополе Ивана Џодића)

Од искључења са ауто-пута могла је да се осети специфична атмосфера – десетине аутомобила који у колони стрпљиво чекају да прођу наплатну рампу и да се слију у реку људи која је текла ка стадиону у Бачкој Тополи наговештавали су да данашњи дан није као сваки други у градићу на северу Србије. Улице, као да није радни дан, као да није рано поподне, пуне. А тема само једна – гостовање Црвене звезде ТСЦ-у.

 

 

 

И десет минута пре почетка утакмице на капијама најмлађег (и најуређенијег) суперлигашког штадиона још су редови публике били прилично дуги, многи који су се упутили на дерби 32. кола Суперлиге, корачали су ка одредишту до којег су могли да иду и жмурећи, пратећи већ громогласну песму како домаћих тако и гостујућих навијача.

 

 

Пун стадион и сцена као да се утакмица игра у Белгији или Холандији употпунили су почетак меча, а најватренији навијачи смештени иза голова две екипе, побринули су се да оба тима осете ветар у леђа пред утакмицу са епитетом једне од најважнијих из обе перспективе.

Напад на три бода, важна у борби за титулу, односно Европу (зависно из чије тачке гледишта) почео је, а са њим и дуел за уживање. Слика суперлигашког фудбала из будућности отишла је у етар из Бачке Тополе и показала да и домаћи фудбал може да представља фудбалски празник за ужитак и најзахтевнијих сладокусаца.

Аутор: Иван Џодић

Извор: https://www.mozzartsport.com/

ОБЈАВЉЕНО: 20. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!