ТОДОРОВИЋ НА ПОТЕЗУ

ОФК ВРШАЦ ПРЕД ДУЕЛ СА РФК ГРАФИЧАРОМ

Пред фудбалерима ОФК Вршца је меч са РФК Графичаром у Београду. Тренер Ненад Мијаиловић фаворита препушта домаћину, али истиче да његов тим није без шанси.

– Графичар је у односу на први део првенства претрпео измене у играчком кадру, али сумњам да би неко смео да се усуди да каже да нема квалитет за врх. У клубу се системски ради, новајлије нису мање талентоване од момака који су прешли међу суперлигаше. Екипа јесте другачија, можда је некога дисциплину. Београђани за ривале имали екипе којима су бодови преко потребни. Нисмо у сјајној ситуацији кад су у питању гостовања. Мислим да су нам потребне боље игре, настојаћемо да дамо све од себе да направимо позитиван резултат у Београду, а подразумева велику борбеност и дисциплину. Сигуран сам да ће љубтељи фудбала видети добру игру, у којој ћемо, надам се, освојити бодове – рекао је Мијаиловић.

ОФК Вршац неће бити у најачем саставу, меч ће због парних картона пропустити Станисављевић, Парађина одрађује казну због искључења против Лознице, Мршуља је и даље на поштеди због повреде рамена. Враћа се идеолог игре Огњен Илић, а од зимског појачања Огњена Тодоровића очекује се први гол у сезони.

 – Пред нама је захтевна утакмица, на тркачком и тактичком плану. Графичар можда није најбоље стартовао у другом делу првенства, али је у питању добра екипа. Имамо шансе само ако пружимо максимум. Откако сам дошао у екипу осећам се добро, наставићу да дајем максимум, а ред би био и да се упишем у стрелце – каже Тодоровић.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 23. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!