ТОПОЛЧАНИ ЗИМУЈУ НА ТРЕЋЕМ МЕСТУ

Победом су се фудбалери ТСЦ-а опростили од својих навијача.

Само што су навијачи сели на трибине испред Ђаковац је побегао одбрани Радничком и са 16 метара по средини гола постигао је леп гол. Голман Росић је био немоћан. Код гола учествовао је млади Лука Илић који је прошао неколико играча а још боље упослио Ђаковца.

Неколико минута касније шансу је имао Стефан Вукић,  са 18 метара је шутирао али је био непрецизан.  Мало касније Нишлије су имале  лепу прилику, Александар Пејовић је шутирао са 18 метара, а млади голман Вељко Илић је крајним напором лопту избацио у корнер.У финишу првог полувремена Раднички је имао прилику за изједначење али нису успео да постигне погодак.

У другом полувремену играло се отворено, а прву прилику имали су Нишлије.  Милош Цвековић је кратко вратио лопту, али је голман Илић био је на месту. Потом је ТСЦ је имао шансу, али на нову радост Тополчани су чекали до 66. минута. Милош Цветковић на центаршут Стефана Вукића је погодио мрежу.

Гости су од 60. минута играли са 10 играча, због другог жутог картона у свлачионицу је морао Етонгноуна Ипак на крају треба рећи да је ТСЦ одиграо најбољу утакмицу и заслужено и тако се задржао на трећој позицији на табели.

ТСЦРаднички (Н) 2:0 (1:0)

БАЧКА ТОПОЛА: ТСЦ арена, гледалаца 3.500 , судија: Шегрт (Београд) Стрелци: Ђаковац у 1. и Цветковић у 66. минуту.  Црвени картон: Антонгоу у 60 минуту. Црвени картон: Етогноу (Раднички).

ТСЦ: В. Илић 7, Чалушић 7, Стојковић 7, Вукић 7 (Милосављевић), Стојић 7, Куљић 7, Цветковић 7,5, Петровић 7, Л. Илић 8, Ђаковац 8, Ратков 7.

РАДНИЧКИ (Н): Росић 7, Хамкам 6,5, Етонгоу 6, Стулић 6,5, Пејовић 7, Димић 6,5 (Ђуришић 6,5), Стојановић 7, Јовановић 7 (Ајдар), Савић 7 (Стојић 6,5), Месаровић 6,5 (Гакоу), Петров 6,5 (Цветковић 6,5).

Ст. Стојиљковић

Фото: ТСЦ/ Ђаковац постиже водећи погодак за Тополчане

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 12. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!