ОМЛАДИНАЦ (НБ) НИЈЕ УСПЕО ДА ПРОБИЈЕ БЕДЕМ БЕЧЕЈАЦА И ОСТАО БЕЗ ПЛЕНА

Oмладинац је поражен на сtарту трке и Бечејци су, голом Ненада Кудрића, однели плен из Нових Бановаца. У финишу „гусари са Тисе“ казниле су јалову иницијативу „зелено – белих“.
– Гости су се бранили са свим играчима, нису желели игру и у јеку наших напада. сложили су контру и успели да освоје бодове – каже тренер Андрија Пољак. Имамо нову, екипу али пораз је неочекиван. Било је шанси, у првом делу шутирали су Лежаић и Биочанин, у другом је Стевановић погодио у пречку покушали су Мисић и Суботић, али, једноставно, није нас хтело и лопта није нашла пут до мреже.
Млади шеф струке нагласио је да традиција у међусобним мечевима, штити Бечејце. У осам утакмица Новобановчани не знају за победу и само једном је било нерешено, а седам пута су поражени.
– Знао сам за традицију међусобних окршаја. Дошли су да не изгубе и однели плен. Идемо даље и чека нас гостовање увек чврстом и неугодном Хајдуку 1912, који је првенство почео победом у гостима. Бечејци су иза нас и у Кули као да почињемо трку, нови меч је нови изазов.
Капитен Игор Лежаић (са слике) истиче да нису успели да крунишу иницијативу и погоде иза леђа голмана Милованова.
– Имали смо лопту код нас, били на њиховој половини и нисмо дошли до реализације. Неколико покушаја да их угрозимо, није успело и дошли су до победе из контранапада, кад смо све усредсредили према офанзиви.
На крају је лидер тима додао:
– Није ни традиција дуела са Куљанима на нашој страни, али настојаћемо да будемо бољи и конкретнији у односу на старт и пораз на отварању првенства.

Б. Бу.

Извор: http://www.zurnal.rs