ТРАЈАЛ – РАДНИЧКИ (СМ) 0:0 (ВИДЕО)

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Трајал – Раднички (СМ) 0:0

ТРАЈАЛ: Савић 7, Матејевић 6,5, Голубовић б, Стојановић 6 (од 46. Јовић 6,5), Крстић 6,5, Мијаиловић 6,5 (од 75. Радивојевић -), Алексић 7, Пуношевац 7, Средојевић 6,5, Николић 6 (од 46. Милисављевић 7), Павловић 7 (од 86. Пуношевац-).

РАДНИЧКИ: Драгићевић 7, Протић 6,5, Ивић 6,5, Гајић 6,5, Ристовић 7, Игњатовић 6,5, Петровић 6,5, Милинковић б (од 72. Ковачевић -), Ђ0рђевић (од 87. В. Илић -), С. Илић 6,5 (од 72. Обуја -), Спасојевић 7.

Играч утакмице: Драгићевић

Градски стадион у Крушевцу. Гледалаца: 1.000. Судија: Стефан Ђокић (Власотинце) 7. Помоћници: Милош Тошић (Власотинце) и Срђан Милошевић (Куршумлија). Жути картони: Мијаиловић, Пуношевац (Трајал), Петровић, Ивић, Протић, Обуја, Драгићевић (Раднички).

Слађи део бодовног плена припао је гостима, а Трајал није успео да нађе излаз из кризе. Није било голова, али узбуђења није мањкало.

Први су запретили фудбалери Радничког, у десетом минуту. После лопте из корнера, Мијајловић је избацио до ивице казненог простора, где је дочекао Ристовић и ухватио волеј, али лопта је фијукнула изнад гола Гумара. Само три минута касније Крстић је покушао да се упише на семафор. После лепе асистенције снажно је шутирао, али је Петровић успео да га изблокира.
На истеку пола сата игре, после центаршута Пуношевца, добро скочио Голубовић, покушао главом да скрене лоту у мрежу, истакао се голман Драгићевић. Николић је опробао ударац са двадесетак метара у 35. минуту, а лопта је завршила у наручју чувара мреже Радничког. У финишу првог полувремена гости су имали одличну прилику да стигну до вођства, Ристовић је практично савладао Савића, али је Мијаиловић стигао да избаци лопту са гол-линије.

У наставку Гумари су додали гас и практично све време држали ривала у шаху, међутим, нису успели да нађу пут до гола. У 59. минуту, после ударца из угла који је извео Павловић, одлично је скочио Алексић и главом послао лопту поред гола. Пет минута касније успели су дефанзивци Радничког да изблокирају Средојевића. У самом финишу, после доброг продора Милисављевића, одличну прилику, буквално у првом контакту са лоптом, није искористио искусни нападач Пуношевац који се после дугог одсуства од повреде коначно појавио на терену. И уместо да израсте у јунака, Средојевић је ту улогу препустио голману Радничког Драгићевићу, који му је у последњим тренуцима утакмице спустио рампу и гости су задовољни отишли из Крушевца.

 

 

С. М.

БОРБА: Фудбалери Радничког и Трајала ФОТО: ФК Трајал

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 08. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!