ТРАКТОРИСТИ БИЛИ БЛИЖИ ПОБЕДИ, НА КРАЈУ РЕМИ ПРОТИВ ЖЕЛЕЗНИЧАРА

ИМТ је у незадрживом налету ка Супер лиги, а данас му се на путу нашао пре почетка такмичења главни фаворит за виши ранг који до сада није оправдао тај епитет. Гости из Панчева су прихватили отворену игру, нису се повукли, међутим у рововској борби која се води нема изгледних прилика за гол све до 23. минута када је Глишић дубинском лоптом проиграо Радочаја иза одбране гостију, овај је очајно шутирао са неких 12-13 метара.

Глишић је веома опасан код убацивања из другог плана, у 36. минуту се нашао удаљен десетак метара од гола гостију, гађао је рашље, али се Живковић на време добро поставио и сачувао своју мрежу. Играло се отворено, Миросављев је у последњем минуту првог полувремена упутио снажан ударац са око 12 метара, голман домаћих је био сигуран, на одмор се отишло најнепопуларнијим резултатом.

Само што се кренуло у наставку, играо се 49. минут, Благојевић је са 22 метра упутио оштар приземан ударац поред самог гола гостију. ИМТ је пуно ангажованији, то им се умало није исплатило у 58. минуту када је на додавање Радочаја, Глишић из повољне позиције, са десетак метара, лопту послао тик крај стативе.

Могао је потом и Стаменић у 61. минуту да обрадује домаће навијаче, али се одбраном истакао Живковић. Голман гостију је имао још једну атрактивну одбрану у 73. минуту након шута Радочаја са 18 метара и назаслужнији је што његов тим има бод у џепу.

Железничар је био просто невидљив у другом полувремену, надигран од стране „тракториста“, али не и поражен. За победом могу једино да жале домаћи играчи. У 15. колу ИМТ иде на Златибор, а Железничар дочекује амбициозни Вршац.

ИМТ – ЖЕЛЕЗНИЧАР 0:0

СТАДИОН: ФК Бежанија. ГЛЕДАЛАЦА: 400. ГЛ.СУДИЈА: Милановић Милош. ПОМ.СУДИЈЕ: Шутуловић Милан и Војнић Стефан. ЖУТИ КАРТОНИ: Тасић, Џиновић и Савић (ИМТ), Симчевић, Петровић, Јовановић, Балаж и Јанковић (Железничар).

ИМТ: Којић, Савић, Глишић, Стефановић (Блажић), Видић, Стаменић (Кијевчанин), Џиновић, Благојевић (Луковић), Коџић (Јеровић), Радочај, Тасић (Лукић).

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Живковић, Конатар, Јовановић, Петровић, Кордић (Бркић), Ђорђевић (Гргић), Ковачевић (Јанковић), Балаж, Миросављев (Бачанин), Обреновић (Димитрић), Симчевић.

Детаљ са утакмице – фото: Х.Д.Вујановић

Извор: http://www.srbijasport.net

 

ОБЈАВЉЕНО: 16. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!