ТРЕБА ДА СЕ ИСПРСИМО!

Пролећна сезона остаће упамћена као најслабија за Раднички, који је основан 1919. и деценијама царовао у трећелигашком каравану. Зрењанинци су поражени у свим мечевима другог дела трке, а још више боли чињеница да не знају за победу пред својим навијачима. Минималцем су изгубили од Подунавца у прошлом колу, а сад иду у госте Бечејцима.
– Било шта да кажем, не пије воду – каже Марко Гутеша, тренер Радничког. – Овде сам био тренер и играч, али ситуација никад није била оваква. Кад су ме зимус позвали, оберучке сам прихватио, из сигурности кренуо у неизвесност и не кајем се. Имам двадесетак момака, добро раде, верујем у њих и црта се још није подвукла. Досадан сам и самом себи, кад причам о шансама које други реализују, а ми промашимо.
Гутеша није желео да прогнозира исход гостовања Бечеју 1918.
– Не знамо за победу, домаћини су, у сличној ситуацији, али без притиска. Бићемо ослабљени, не рачунам на дефанзивца Косовића, више је ровитих и у протоколу биће играчи из бонус категорије. Док нада постоји, Раднички неће одустати.
Капитен Љубомир Стевановић, трећи пут постао је отац. Супруга Тамара родила је сина Ђорђа. Дочекили су га браћа, Матеја (8) и Петар (7). Частио је саиграче, а порука је била јасна.
– Треба да се испрсимо поред Тисе. Нису Бечејци бољи, можемо у отворену борбу. Било је пропуста, али жеља и мотив су увек на високом нивоу – рекао је Стевановић.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!