ТРЕБА НАМ ПОТВРДА ДОБРИХ ИГАРА КОЈЕ СМО ПРУЖАЛИ

Екипа ФК ТСЦ-а у понедељак 13. марта од 16.30ч гостује екипи Колубаре у Лазаревцу у 26. колу Суперлиге, добро мотивисана и у уверењу да ће то бити занимљив и добар меч у коме ће освојити сва три бода.

Уочи меча у понедељак шеф стручног штаба ТСЦ-а Жарко Лазетић је истакао да очекује тешку „ђон“ утакмицу против искусне екипе Колубаре која је у овом делу првенства узела исти број бодова као и ТСЦ.

„Гостујемо правој домаћинској екипи која је 80 одсто својих бодова узела на домаћем терену. Имају искусне играче који знају да промене ритам утакмице, да је контролишу и поведу у смеру који желе. Главна битка ће се водити у томе што ћемо ми желети ритам и интензитет, док они утакмице контролишу на другачији начин. Неће нам бити лако у Лазаревцу и видећемо ко ће коме успети да се наметне, а од тога ће зависити успех утакмице“, рекао је Лазетић.

Лазетић је нагласио да није имао проблем да мотивише екипу, јер сматра како су грачи свесни да им је пораз против Звезде, као и начин на који су га доживели, најбоља инспирација за предстојећи дуел.

„Више проблема да мотивишем играче имао бих да смо победили. Овако су момци остали ускраћени за нешто што је изгледало да им припада и што су заслужили. Због тога верујем да ће на терен успети да пренесу добру реакцију који су имали и на тренинзима. Мислим да смо спремни, поготову  јер нам је потребна потврда добрих игара које смо до сада пружали“, додао је Лазетић.

Одбрамбени играч Аранђел Стојковић се сложио да је атмосфера међу играчима, после утакмице са Црвеном звездом, одлична.

„Против Звезде смо одиграли изванредну утакмицу, по мени нашу најбољу у пролећном делу сезоне. Верујем да ће предстојећи меч бити сасвим другачији и да нам терен у гостима сигурно неће дозволити да утакмицу са Звездом пренесемо у  Лазаревац. На нама је да идемо максимално борбено на сваку лопту и на сваки дуел, да пробамо да искористимо шансе које будемо правили. Олакшавајућа околност је што нам се у екипу враћа наш најбољи играч ове сезоне Саша Јовановић  и мислим да ће управо он бити човек одлуке против Колубаре“, рекао је Стојковић.

Утакмица 26. кола Moцaрт Бет Суперлиге Србије се игра у понедељак, 13. марта у Лазаревцу од 16.30, директан пренос је обезбеђен на каналу Арена Премиум 1.

ФК ТСЦ се тренутно налази на 4. месту табеле са 49 освојених бодова, док је Колубара 9. са 30 бодова.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 12. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!