ТРЕНЕР БРАНКО ЂОКИЋ ПОНОВО НА КЛУПИ КОВИНАЦА

Управа Ковинаца споразумно је раскинула сарадњу са досадашњим тренером Никлом Бокуном и на клупи довела искусног тренера Бранка Ђокића који ће својим искуством покушати да клуб сачува војвођански статус на крају сезоне. Тренер Бранко Ђокић је у својој богатој тренерској каријери са великим успехом предводио многе клубове по неколико пута Динамо (Панчево), Хајдук (Лион), Раднички (Пирот), Долину, Вршац, Раднички (Обреновац), Борац (Старчево), Раднички (Ковин), Младост (Омољица). После неколико разговора са челницима клуба и директором Мирком Рнићем прихватио је да поново седна на клупи Војвођанског лигаша Радничког и рекао је:

– Прихватио сам позив људи из клуба посебно директора Рнића где сам са њим успешнпо радио када сам био у клубу и верујем да ћемо заједно поново направити успешне резултате. Добро познајем ситуацију у клубу као и играче који су клубу и верујем да заједничким снагама можемо до пласмана који нам гарантује опстанак у лиги што је главни циљ наредне сезоне.-

Директор клуба Мирко Рнић после доласка новог-старог тренера Ђокића каже:

– Долазак Ђокића је прави потез у овом тренутку кад нам резултати нису по очекивању и верујемо да ћемо са њим успети у нашим циљевима. Искуство и рад тренера Ђокића ће сигурно много помоћи фудбалерима да се издигну из тренутне ситуације. Имамо добар и квалитетан играчки кадар и сви заједно верујемо да ћемо од наредног меча код куће са Јединством (Влајковац) кренути са бољим резултатима.

Тренер Бранко Ђокић и директор Мирко Рнић

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 28. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!