ТРЕНЕР ГОРАН МРЂА ИЗВРШИО ПРОЗИВКУ „БРЗОГ ВОЗА“

Фудбалери српсколигаша Динамо 1945 кренули су са припремама за предстојећу сезону и првог дана прозивку је извршио тренер Горан Мрђа са својим сарадницима Гораном Коларићем, кондиционом тренеру Немањом Митровићем и тренером голмана Ненадом Николићем. На првом тренингу било је присутно 25 фудбалера и међу њима и неколико новајлија који ће у наредним данима покушати да се наметну тренеру Мрђи како би приступили српсколигашу са Тамиша. На првом окупљању испред управе клуба били су секретар Радомир Исаиловић, директор Стеван Цаковић, Владимир Ђошић, Жељко Чалић. Испред управе клуба секретар Исаиловић је поздравио фудбалере и пожелео им је успешну сезону.

-Својим фудбалским квалитетима и радом очекујемо од вас да у следећој сезони постигнемо боље резултате него протекле године. Испред управе желим да вам кажем да смо обезбедили све услове за рад како би се што боље припремили и желим вам пуно успеха у раду.

О новим играчима и појачањима за наредну сезону Исаиловић је истакао:

-У договору са тренером Мрђом појачаћемо се са потребним фудбалерима која ће појачати конкуренцију у тиму. Верујем да ћемо направити добар тим који ће својим играма и резултатима оправдати очекивање свих љубитеља фудбала у граду Панчеву и околини.

Тренер „брзог воза“ Горан Мрђа са својим сарадницима пред излазак на тренинг упознао је играче са радом и рекао је:

-Очекује нас напоран рад који је нормалан у припремном периоду и од вас очекујем да максимално одрадите своје обавезе. Комплетне припреме одрадићемо на нашим теренима. Уговорене су шест контролних утакмица и од вас очекујем да озбиљним приступом прилазите тренингу и утакмицама како би заједнички остварили резултате који се од нас очекују у новом првенству. Сви ћете имати шанцу да се наметнета својим радом и играма у контролним мечевима које ће нам показати праву слику тима колико су наше праве могућности.

Аутор: Б. Стојковски

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 13. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!