ТРЕНЕР ПАНЧЕВАЦА: ПЛАНИРАМО ЈОШ ТРИ ПОЈАЧАЊА

Ненад Мијаиловић, тренер Железничара, хвали играче после недељу дана припрема у Панчеву

Фудбалери Железничара на терену СРЦ „Младост” недељу дана вредно тренирају за наставак сезоне, а амбиције су везане за опстанак у Супер лиги Србије.

На тренинзима шефа стручног штаба Ненада Мијаиловића и његових сарадника присутно је 30 староседелаца и неколико новајлија, који ће, вероватно, да приступе клубу пре одласка на Кипар и други део припрема.

Иза нас је девет дана рада и утисци су добри – момци раде на квалитетан начин, задовољан сам и уз малу допунску селекцију очекујем да ће конкуренција и квалитет у тиму да се повећају. Сигуран сам да ћемо добро да се припремимо за оно што нас очекује у другом делу сезоне – рекао је тренер Ненад Мијаиловић

Где видите ваш клуб у наставку првенства?

Очекује нас не тако лако пролеће и борба за опстанак. То је нешто што је реално у овом тренутку. Сви заједно верујемо у овај клуб. Можемо до опстанка уз мукотрпан рад и максималан однос према обавезама.

До сада вас је појачао само голман Мијатовић, да ли ће да буде још новајлија до поласка на Кипар?

– Дошао је голман Мијатовић, верујем да ће да буде појачање. У потрази смо за три-четири квалитетна играча. Најважније: остали су сви који су јесенас изнели терет. Задовољан сам селекцијом, уз неколико планираних појачања бићемо бољи у наставку првенства.

Пред одлазак на Кипар Железничар ће да одигра и први контролни меч са Звијездом 09?

Данас играмо са Звијездом 09, већ сутра путујемо на Кипар. У Ларнаки ћемо да имамо одличне услове, тренирамо и одиграмо четири јаке утакмице. Видећемо наше могућности у овом тренутку. Најбитније: да сви будемо здрави и да припреме прођу без повреда. Очекујем успешно пролеће – оптимиста је Мијаиловић.  

ФОТО: В. Марковић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 17. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!