ТРЕНЕР САВО ПАВИЋЕВИЋ ХВАЛИ ИГРАЧЕ НА ИСТРАЈНОСТИ И МАКСИМАЛНОЈ ПОСВЕЋЕНОСТИ ТРЕНИНЗИМА

Тренер Саво Павличевић дошао је ближе кући и договорио је сарадњу са Радничким 1912 из Сомбора. Са екипом ради три недеље и дошли су у процес кристализације екипе. Проблем је што играчи који долазе нису довољно спремни да се укључе у напоран рад. Нису довољно радили на себи, фудбалски су запуштени, али стручни штаб мора све те аномалије да поднесе и помогне им да се што пре укључе у рад са осталом екипом.

– До почетка првенства остало је још две и по недеље. Најважније је да нема повређених и болесних играча тако да се несметано планови спроводе у дело. Морам да похвалим играче на истрајности и максималној посвећености тренинзима и утакмицама упркос великим врућинама, због којих се неке од уговорених провера одлажу. Сутра играмо у Бачкој Паланци са ОФК Бачком, у среду следи комбиновани састав суперлигаша Младости ГАТ, и тражимо још којег ривала како би тестирали сопствене могућности – рапортира познати стручњак.

Од појачања у Сомбор су дошли Марковић, Дивац, Глишовић, Јованић, Јелић, Вујошевић И Миличковић. Поред Павличевића, у стручном штабу се налази први асистент Игор Радосиновић и кондициони тренер Лука Ђуровић и Томислав Цурновић, задужен за рад са голманима.

Саво Павићевић, тренер Радничког – фото: лична архива

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 27. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!