ТРЕНЕР ТОДОРОВИЋ БРОЈАО ДО 22 ФУДБАЛЕРА

Војвођански лигаш Младост из Омољице стартовао је са припремама за нову сезону где имају велике амбиције. На првом окупљању било је 22 фудбалера на које ће тренер Жарко Тодоровић моћи да рачуна у наредном првенству. На прозивци поред фудбалера који су прошле сезоне наступали за тим из Омољице био је и новајлија Јован Вукајловић (Јединство, Влајковац). Председник клуба Мирослав Радојичић, директор Драган Лукић и чланови управе присуствовали су тренингу и пожелели су им успех су раду и новој сезони.

-После заслуженог одмора поново смо се окупили за предстојеће првенство које је пред нама. Управа клуба учиниће све да имате максималне услове за рад и од вас очекујемо да добрим играма и резултатима оправдате наша очекивања и верујем у наш заједнички успех.– рекао је Радојичић.

О новајлијама и тиму за сада је дошао нападач Јован Вукајловић који је протеклу сезону наступао за војвођанског лигаша Јединства (Влајковац).

-Довели смо нападача Вукајловића који ће сигурно доста значити овом тиму у борби за пласман у горњем делу табеле. Што се тиче новајлија имамо у плану да доведемо још тројицу играча како би појачали конкуренцију на појединим местма у тиму.- рекао је Радојичић.

Тренер Жарко Тодоровић који ће тим предводити у новој сезони са својим сарадником Јасмином Угљићем и тренером голмана Гораном Бујаковићем пред први трениг упознао је фудбалере са обавезама и нагласио:

-Имамо доста времена и кроз контролних утакмица да се добро спремимо за старт новог првенства. Најважније да смо поново сви на окупу и комплетне припреме одрадићемо на нашим теренима где имамо одличне услове и верујем да ћемо наставити са добрим резултатима и испунити очекивања водећих људи и навијача клуба.

По завршетку састанка тренер Тодоровић играче је извео на први тренинг, а прву проверу фудбалери Младости имаће 17.јула против ОФК Београда, а затим са Динамо 1945, Поштар Звездара, Долина, Палилулац. 

Тренер Жарко Тодоровић и председник Мирослав Радојичић

Аутор: Б. Стојковски

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 13. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!