ТРЕНЕР ВОЈВОДИНЕ БОЖИДАР БАНДОВИЋ ЗАДОВОЉАН ПРИПРЕМАМА НА КИПРУ

Фудбалски хроничари у Новом Саду и навијачи Војводине одавно нису били тако сагласни као ове зиме што се трансфера тиче.

Голман Драган Росић, Његош Петровић и Вукан Савићевић прихваћени су као истинска појачања која се одлично уклапају у најаве председника Драгољуба Збиљића што се домета колектива тиче у наставку првенства.

И сва тројица јединствени су у оцени да су доласком у Нови Сад начинили прави потез у каријери. 

– Доста је у Војводини играча које сам познавао пре него што сам отишао у Шпанију пре две године – рекао је Петровић. – Нормално је да сам најпре контакт успоставио с њима, али врло брзо сам почео да се осећам као да сам одувек у колективу, сви су ме прихватили, од играча до тренера, без разлике. Сви смо ми професионалци, који на терену зависе једни од других, не можемо један без другога. Нисам ни сумњао да у Војводини све функционише на врхунском професионалном нивоу. Радимо врло квалитетно, а што се атмосфере тиче, могли сте и сами да се уверите, све уз песму и ведрину и на терену и у теретани, свугде. Победа против Вождовца, као производ такве атмосфере, одлична је основа веровању да смо на правом путу.


Руси се интересују за Зукића

Изданак Вошине школе Дејан Зукић минулих година на мети је многих иностраних клубова. После информација да ће Топићевим трагом у Португалију, најконкретнију причу имају Руси, чија је понуда милион евра. Подсећамо, Зукић је пре пола године са Војводином потписао нови трогодишњи уговор.


Тренеру Војводине Божидару Бандовићу не допада се било какав покушај поделе међу играчима, по било ком основу. Два потпуно различита тима која су одиграла са Вождовцем само су тренерова намера да сви играчи добију одређену минутажу у контролним утакмицама, никако могућност за прејудицирање стартне поставе у наставку првенства. 

– У Војводини неће бити подела на старе и младе, или дошљаке и староседеоце, или по било ком другом основу – категоричан је тренер Бандовић. – Сви стартују са исте линије, играће они који у одређеном тренутку буду на нивоу потребне форме и захтева сваке следеће утакмице. Играчи који су дошли (Д.Росић, Петровић, Савићевић) су личности са изграђеним карактерима, одлично су се уклопили и за сваку похвалу су одговорили на све постављене задатке и на тгренингу и на првој утакмици. Уз дужно поштовање према омладинској школи и момцима који су као репрезенти школе са нама на Кипру (Букинац, Ивановић, Јовановић), корак по корак, они ће добијати одређену минутажу када год се укаже прилика, у зависности од ситуација. На њима је да раде предано као и до сада, да буду стрпљиви и да у сваком тренутку на терену буду на висини задатка. Ни једну примедбе на њихов рад до сада нисам имао.

После победе против Вождовца, Војводина ће данас одиграти други контролни меч. Противник јој је кипарски друголигаш Онисилос. Утакмица почиње у 13 часова, а пренос можете да пратите на

 Л.Бакмаз

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!