ТРЕНИНГ УТАКМИЦА У СУБОТИЦИ: СВАКОМЕ ПО ПОЛУВРЕМЕ

На клупи Спартака дебитовао је Ненад Лалатовић, а сви они који пажљиво прате „плаве голубове“ сложили су се да је његов рад већ после три дана.

Игра Суботичана била је динамична и течна, па је домаћин прво полувреме решио у своју корист.

У наставку је Војводина била бољи ривал и успела је да анулира предност Спартака и на крају је утакмица завршена без победника, резултатом 3:3.

Тренер црвено-белих Ранко Поповић, баш као и Лалатовић на другој страни, искорстили су прилику да на делу види све снаге на које могу да рачунају у наставку првенства.

А. П. – М. Н.

Спартак ЖК – Војводина 3:3 (2:0)

Градски стадион, гледалаца: 50, судија: Јекнић (Суботица).

Стрелци: Мудрински у 16, Тодороски у 29. и Бијеловић у 51. за Спартак, а Зукић у 47, Малбашић у 49. и Николић у 67. минуту за Војводину.

СПАРТАК: Пријовић, Станојев, Керкез, Ћаласан, Танасијевић, Мијић, Тошески, Тодороски, Бабић, Мудрински. Играли су још: А. М. Ђурасовић, Коларић, Стајковић, Колинс, Крстић, Бијеловић, Јоцић, Френсис, Убипарип, Лукић.

ВОЈВОДИНА: Тороман, Лазаревић, Јеличић, Росић, Ђорђевић, Милетић, Индио, Николић, Кајевић, Вукић, Кембел. Играли су још: Пушкић, Малбашић, Гиорбелидзе, Црномарковић, Јовановић, Тањга, Бјековић Зукић, Милосављевић, Бутраковић, Ковачев.

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!