ТРИ ПОБЕДЕ ЗА ПОНОС

МОМЧИЛО РАИЧЕВИЋ, ТРЕНЕР ОБИЛИЋА ИЗ ЗМАЈЕВА, ЗАДОВОЉАН:

Момчило Раичевић, искусни тренер Обилића, пред почетак другог дела Војвођанске лиге „Север“, најавио је високе амбиције и није се шалио. Екипа из Змајева изборила је све три победе, по 3:0, а две су биле на гостовањима. Пали су Херцеговац, Раванград и Младост из Апатина, па се Обилић пробио до трећег места, са шест бодова мање од Врбаса.

-Ако се може говорити о мањку квалитета код прва два ривала, онда треба рећи да је Младост из Апатина заиста добра. Ту су браћа Јововић, некада чланови Партизана, Вејин, који је ишао са мном у Инђију и још неке екипе… Имали смо шансу иза више голова. Све што смо урадили до сада је успех колектива, сви играчи били су на високом нивоу. Нисмо зависили од појединца, тимски смо стизали до циља. Новајлије и повратници, као Копривица или Вујошевић, уклопили су се у мозаик. Ту су Лазић, Кецман и Узелац, као бонуси али играли би и да то није обавезно. Чекамо кикс Врбаса, па да такмичење учинимо још занимљивијим. 

Обилић ће за викенд на треће гостовање, Младост из Бачког Петровца, такође, бори се за опстанак. 

 -Имамо кадровских проблема, Крстић, Вујошевић, Симић и Узелац треба да паузирају због нагомиланих жутих картона. Биће то добра прилика да видимо на делу још неке младе снаге. Ривал  се појачао током зиме, има добар терен и покушаћемо да парирамо. 

Од девет голова Обилића, седам су постигли Копривица,  четири, и Вујошевић – три. У врху листе стрелаца Војвођанске лиге Север има и Марковића, стрелца 13 голова.  

– Пропустио је седам кола због повреде, а пре тога био  је у врху листе стрелаца. Као  тим изгледамо добро, искочили су у овом тренутку, али и они су продукт колектива – каже Раичевић.

Н. Јовановић 

Извор: www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!