ТРИ ПРОВЕРЕ ЗА СТАТУС

БЕЧЕЈЦИ ПРОДУЖИЛИ СЕЛЕКЦИЈУ ЗА НЕДЕЉУ ДАНА

Најављени рез што се тиче играча на проби у српсколигашу ОФК Бечеју 1918 померен је за недељу дана. Потенцијалне новајлије добиле су могућност да на још три утакмице убеде чланове стручног штаба да имају квалитет за Српску лигу.
Да не бисмо погрешили у процени, одлучили смо да играчи на проби раде са нама још недељу дана и одиграју три утакмице. Прва је данас са Јединством у Руменки, током викенда играмо са „младосташима“, у суботу (18) дочекујемо екипу из Бачког Јарка, а дан касније (17.30) скокнућемо до Бачког Петровца и састаћемо се са чланом војвођанског „Севера” – каже Милош Андрић, спортски директор Бечејаца.
Игра из првог полувремена провере са новосадском Славијом оставила је повољан утисак, али састав у наставку није био убедљив. Због тога је и померена селекција, можда су неки играчи имали слаб дан, па није на одмет да им се пружи још једна прилика, поготово што добро раде на тренинзима.
Прилика је то и да Ненад Кудрић подеси нишанске справе. У суботу је погодио стативу, уздрмао место где се спајају пречка и статива, на њему је направљен прекршај за казнени ударац, који је у гол претворио капитен Илија Тутњевић, асистирао је за првенац млађег брата Игора, али никако да пошаље лопту у мрежу.

ЛОПТА НЕЋЕ У ГОЛ: Ненад Кудрић

В. Јанков

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!